a& Privacy Policy

Privacy policy

Respect voor de bezoekers van deze website staat hoog in het vaandel. Wij respecteren de privacy van de bezoekers en dragen er zorg voor dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Alle informatie verstrekt aan ons wordt niet aan derden doorgegeven.
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Door ons te contacteren via het formulier verleen je toestemming om je persoonsgegevens en e-mailadres op te slaan. Deze opgeslagen informatie wordt gebruikt om je te informeren over onze activiteiten en om webstatistieken te ontwikkelen.

Wij maken gebruik van een programma dat onder andere registreert hoe vaak de website wordt bezocht, via welke links dat gebeurt en wat de voorkeuren van haar bezoekers zijn. Hiervoor worden cookies gebruikt. Dat zijn kleine bestanden die door je computer worden gedownload als je onze website bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven anoniem. Je kan je eigen browser zo instellen dat je een bericht krijgt voordat een website een cookie naar je computer stuurt en of je deze al dan niet accepteert.